Billy.dk – når regnskab bliver sjovt

Billy.dk – når regnskab bliver sjovt

Reklamedrevet indhold

Billy.dk er et online regnskabsprogram, der gør det let at oprette og sende fakturaer til dine kunder, holde styr på dine kvitteringer og registrere din kørsel. Programmet ligger online, så du kan tilgå det via din tablet, computer eller fra din smartphone. Programmets mange funktioner veksler dog efter, hvor du tilgår det fra. For eksempel har mobilversionen ikke helt så mange funktioner som, hvis du tilgår det fra din computer.

Fordelene ved et online regnskabsprogram

Det er let at remse fordelene op ved et online regnskabsprogram. Du mister ikke dine data, hvis din computer har et nedbrud, eftersom alting ligger online. Du kan tilgå dit regnskab uanset, hvor du sidder i verden. Er du ikke på kontoret, og har du brug for at se dit regnskab, er du ikke nødt til at have din arbejdscomputer med dig, eller at ringe til kontoret for at få dine medarbejdere til at gå ind på computeren for at se regnskabet. Du logger let ind på billy.dk med dit login. Det eneste det kræver er en internetforbindelse. Med et online regnskabsprogram skal du heller ikke tænke på at holde dit regnskabsprogram opdateret, som hvis du havde valgt et regnskabsprogram, der skal installeres på en computer. Alting bliver løbende opgraderet med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Du kan derfor være sikker på, at du får de bedste muligheder for at lave dit regnskab, sammenholdt med, at dine data ligger trygt på Billy.dk.

Det bliver ikke lettere

For ikke så langt tid siden var en del af det at holde regnskab, også at skulle holde styr på gamle regninger, som havde en evne til at forputte sig, når man mest stod og skulle bruge dem. Alle papirer skulle så sendes med posten til revisoren. Herefter skulle revisoren så skabe sig et overblik over alle papirerne, og det kostede tid, tid som blev faktureret, hvilket vil sige, at udgiften for dig blev højere.

Med Billy.dk er det at lave regnskab i dag så let, at du via faktureringsmodulet nu kan sende en faktura afsted og samtidig holde øje med, hvornår fakturaen bliver betalt. Uden at skulle ringe til din revisor kan du til hver en tid se, hvor meget du skylder i moms, og så har vi ikke engang talt om lagermodulet fra Billy.dk. I lagermodulet behøver du blot at registrere dine varer som lagerprodukter, og hver gang der bliver solgt en vare, justerer Billy.dk automatisk dit regnskab, uden at du behøver at skulle foretage dig noget. Herudover er der automatisk lageropgørelse, og du kan let justere din lagerbeholdning, hvis der viser sig at være ukorrektheder.

Din revisor følger med på sidelinjen

Billy.dk er så smart opbygget, at du kan give din revisor et login, så han kan logge ind og se dit regnskab, så snart du ønsker det. Der er ikke nogen grænse for, hvor mange personer, du kan give adgang til dit regnskab.

30 dages gratis brug

Billy.dk har en masse funktioner og nye kommer hele tiden til. Klik dig ind på www.billy.dk og opret dig som bruger. Du får som ny bruger mulighed for at benytte dig af hele programmet gratis i 30 dage, eller du kan vælge at gøre brug af det gratis fakturamodul.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *