Fejltagelser du som undgå som webhotelkøber

Fejltagelser du som undgå som webhotelkøber

Fejl du ikke skal lave når du køber webhotel

Hvis gerne vil have at din online forretning går så fantastisk og når du til så mange potentielle kunder som muligt, så skal du have fingre i et godt webhotel. Hvis du har fået udviklet den flotteste hjemmeside, så får du ikke meget ud af det, hvis din hjemmeside konstant er offline grundet dårlig webhosting. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt mere tid på research og finde den helt rette udbyder, hvis du gerne vil opnå succes og stabilitet online. Det kan dog være rigtig svært at finde den bedste løsning til netop ens egen hjemmeside. Jeg derfor lavet en liste og fejltagelser som du skal undgå når du undersøger og køber webhotel. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv at vælge godt webhosting, så kan du eventuelt også læse min artikel om faktorer, som du skal være OBS i købsprocessen.

Priserne er alt for gode

At vælge en udbyder som tilbyder guld og grønne skove kan virke meget fristende. Og ofte er prisen også rigtig lav. Men bliv ikke narret at de alt for gode tilbud – virker det for godt til at være sandt, så er det ofte også. Der er altid en bagside af medaljen, nogen skal jo betale for webhotellerne, er det ikke nu, så senere.

Ofte kan du finde et rigtig godt tilbud på et webhotel der første år. Typisk stiger prisen voldsomt derefter, så virksomheden i sidste ende tjener godt på at tilbyde et billigt webhotel første år. Og vi skal selvfølgelig ikke glemme bindinger – bliver du tvunget til at have webhotel hos dem i en længere årrække? Generelt skal du altid læse det med småt.

Har du fundet en udbyder som tilbyder gratis webhotel, så kan du risikere at din hjemmeside bliver plastreret til med reklamer som de automatisk indsætter på siden. Men det er ikke dig som får reklamepengene, dem beholder de selv. Dette er generelt en utrolig dårlig idé, da reklame fyldte hjemmesider ofte virker utroværdige og du vil måske miste alle din besøgende på grund af det.

Gratis domæne sammen med dit webhotel, kan være lige så fantastisk som det kan blive dit værste mareridt. Fornyelse af domænet efter et år kan ofte bliver rigtig dyrt og samtidigt kan du risikere, at der er et kæmpe gebyr hvis du ønsker at skifte eller flytte domænet til en anden udbyder.
Generelt er det billigste at betale produktet rigtige pris fra starten.

Spar ikke hvis du har brug for hjælp

Fejltagelser som right mange webhotel-købere laver

Dette går lidt hånd i hånd med ovenstående om den lave pris. Vælger du et alt for billigt webhotel, så kan du risikere at support ikke eksisterer eller måske bare et utrolig dårlig. Det ses desværre ofte, at udbydere er rigtig dygtige til det tekniske og fokuserer derfor på at hoste hjemmesider og dermed glemmer alt om problemer som deres kunder måske kan have. Når din hjemmeside ikke fungerer som den skal og dine besøgende ikke kan få adgang til den, så er det vigtigt at have fagdygtige som man kan kontakte. Der er nemlig ikke meget ved at have en flot hjemmeside som ligger topplacering i Google men som de besøgende ikke kan se.

Vælg et webhotel som ikke begrænser dig

Hvis du gerne vil have at din forretning kører som, så er det vigtigt at du har adgang til de mest basale værktøjer. Når du overvejer at købe et webhotel, så tjek om de har de forskellige værktøjer som du har brug for til at køre din online forretning. Det kunne fx være nem opsætning af email konti, statistisk over hjemmesiden, automatisk-svar og måske URL viderestilling (301 og 302). Men der er stor forskel på værktøj som du har brug for og ting som bare ser godt ud. Mange udbydere vil prøve at sælge dig på en masse forskellige tools som lyder fantastisk, men i virkeligheden har ingen brug for flere 100 forskellige funktioner og værktøjer til administrering af et webhotel.

Har du allerede en hjemmeside kørende, så kontakt den potentielt nye webhoteludbyder og fortæl dem om din nuværende hjemmeside, hvor meget plads den fylder, hvor meget trafik den bruger osv. De vil derfor anbefale et af deres webhoteller som passer dit behov – de kender naturligvis deres egne produkter rigtig godt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *