Køb webhotel hos UnoEuro og få god SEO

Køb webhotel hos UnoEuro og få god SEO

Har du nogensinde tænk på SEO når du var på udkig efter et nyt webhotel? SEO spiller i dag en rigtig stor rolle i manges online markedsføring, så det er forståelig hvis tanken har slået dig. Derfor kan en masse godt indhold på hjemmesiden være spild af tid og penge, hvis dit webhosting ikke fungerer som det skal. Det samme gælder hvis du hastighedsoptimerer din hjemmeside i form af billeder, videoer, kode og andet som generelt hjælper på performance. Er din webhotel ikke tunet til at kunne performance, så hjælper alle de andre tiltag du laver heller ikke. I bund og grund ligger det i, at du vælger og køber det rette webhotel til prisen og det er her hvor en udbyder af webhoteller som UnoEuro kommer ind i billedet og deres rabtakode.

Hvordan kan et billigt webhotel være dårligt for SEO?

Det er rigtigt, at et alt for billigt og langsomt webhotel kan koste dig rigtig mange penge i sidste ende. Det skal man kunder vil opdage og klage over er hvor ofte eller mere præcist hvor langsomt deres hjemmeside bliver indekseret i Google. Google er en søgemaskine og de crawler millioner af hjemmesider hver eneste dag. Hvis de ved at din hjemmesider tager tre sekunder at loader, så prioriterer de simpelthen blot andre sider højere som tager under et sekund af hente.
For at gøre det meget visuelt, lad os antage at Google ansætter 30 sekunder til indeksering af indhold per hjemmeside hver uge. Det vil sige at med et langsomt webhotel, så kan du maksimalt få indekseret 10 sider hver uge, hvor en hjemmeside på et godt webhotel hos UnoEuro får hele 30 sider indekseret om ugen.

Godt og optimeret CMS er vigtigt

Generelt vil jeg ikke anbefale såkaldte page-builder og her er der vel og mærket ikke tale om page-builder til fx WordPress. Derimod “hjemmeside-byggere” som webhoteludbyderne selv stiller til rådighed, fx har den danske udbyder Meebox – hold dig lagt fra den. Det er blot udbydere som bruger det som salgsargument til at få flere penge ud af dig. Derimod kan du installere WordPress som har mange flere funktioner, er fleksibelt og bedre programmeret. Der er stort set ingen begrænsninger for hvad du kan lave i WordPress. Der findes udtallige temaer, så det er ikke noget problem at finde et design som passer dit projekt.

UnoEuro har god oppetid

Din oppetid er den alt den tid hvor din hjemmeside er online og kan blive tilgået af besøgende. Er din hjemmeside nede går det både ud over dine besøgende og omsætning, men det går også udover dit SEO, Google har nemlig heller ikke adgang til din hjemmeside. UnoEuro af en af de bedste webhoteludbydere i Danmark som lover hele 99,99% oppetid. Typisk koster et webhotel med en så høj oppetid rigtig mange penge, men køber du hos UnoEuro og bruger en kuponkode, så koster det ikke særlig meget.

Hvordan vælger du det rette webhotel?

Hvis du gerne vil undgå alle de ovenstående problemer, så er det vigtigt at du får fat i det rette webhotel fra starten. Et af de steder hvor du kan finde et godt webhotel til prisen er hos den danske webhoteludbyder UnoEuro. De har i mange år været den fortrukne udbyder for mange bloggere, erhvervsdrivende og andre. Det er bestemt heller ikke uden grund at så mange vælge dem, de har et rigtig godt produkt og support. Og så kører de også konstant en kampagne med en UnoEuro rabatkode som giver dig tre måneders gratis webhotel som du kan finde på UnoEuroRabatkode.dk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *